Handelsbetingelser for FREELIVING ApS

FREELIVING ApS
Dageløkkevej 4
3050 Humlebæk
CVR: 40949313

Generelt

FREELIVING ApS stiller en abonnementbaseret online tjeneste til rådighed på https://www.freeliving.dk/. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og FREELIVING ApS.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem FREELIVING ApS og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende Tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med FREELIVING ApS vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og FREELIVING ApS.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til FREELIVING ApS’s tjenester bestemt ved bestilling.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten, registrere en brugerkonto på portalen.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette FREELIVING ApS samt ændre sit password.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af FREELIVING ApS tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Levering af online kurser

Du får adgang til dit onlinekursus efter køb. Dine login-oplysninger bliver sammen med en ordrebekræftigelse, sendt til den mailadresse, du har angivet ved bestilling. Du har adgang til dit onlinekursus i 1 år. 

Fortrydelsesret ved køb af onlinekurser

Ved onlinekurser, er der tale om digitalt indhold, der leveres umiddelbart efter køb. Det er derfor ikke muligt, at afbestille online kurser, og der er defor ingen fortrydelsesret. Når du bestiller et onlinekursus, giver du dermed samtykke til frasigelse af retten til at fortryde dit køb. 

 

Tilpasninger og ændringer

FREELIVING ApS forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Brugeren får adgang til alt aktivt materiale på sitet. Visse indlæg og kurser er kun aktive i begrænsede perioder.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af din Tjeneste kan ske ved udgang af betalings-perioden, som er på 1 måned fra seneste betaling. Du har ikke lyst til at være medlem mere og det synes vi selvfølgelig er ærgerligt! Men vi holder ikke på dig og derfor er det nemt at melde sig ud. Du går ind på din profil og trykker på “cancel”. Og så er du ude.

Vi håber, du har lyst til mere frihed, eventyr og business en anden gang. Du er altid velkommen!