Vil du leve af din viden og din passion?

Businessmentor Anne Damgaard guider dig til, hvordan du kan leve af din erfaring, din viden og din passion. Hun sætter i en video og to lydfiler ord på, hvorfor det er helt genialt at være vidensiværksætter.

Når du er vidensiværksætter, kan du leve et liv med frihed, hvor du kan få lov til at gøre præcis det, du er god til og som giver dig energi. Du kan med andre ord udfolde dit liv, som det giver mest mening for dig.

Når du lever af din viden, kan du arbejde hvor du vil, når du vil og med de mennesker, du helst vil.

Det er altså en gave at kunne skabe sit eget arbejdsliv og at gøre sin passion til sit arbejde. Det er faktisk ifølge Anne Damgaard helt magisk.

Men hvordan bruger du så din viden, dine kompetencer og din passion til at skabe en vidensbaseret forretning? Hvordan omsætter du din skøre, skæve og spændende interesse til en bæredygtig forretning?

Der er plads til alle. Også til dig. Dine unikke erfaringer, unikke viden og kompetencer og helt unikke måde at formidle det på, er der super meget plads til! – Og det er uanset om du er til strikketøj, til bonsaitræer eller til asiatisk mad.

Se og lyt med her, hvor Anne Damgaard i den første lydfil med tilhørende worksheet hjælper dig til at finde frem til din retning og virksomhed. Se lige videoen først. Den finder du øverst i dette indlæg.

I lydfil 1 skal du arbejde med hvilke kompetencer du har og hvad du synes er sjovt og meningsfuldt? Hvordan kan du forvandle dine kompetencer og din viden til forretningsideer?

Du skal arbejde med de worksheets, som hører til lydfilerne:

Freeliving worksheet PDF Anne Damgaard

God fornøjelse. Husk ar tænke ud af boksen og smid alle ideer og tanker på bordet!

Kærligst Cille

Det er altså en gave at kunne skabe sit eget arbejdsliv og at gøre sin passion til sit arbejde. Det er faktisk ifølge Anne Damgaard helt magisk.

3 tanker om “Businessmentor Anne Damgaard: Sådan kan du leve af din passion og viden #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.