Anne skare om fremtiden, bolletrolde, tyssere og at drive forretning.

Anne Skare er et af de mennesker, der har inspireret mig mest udelukkende med hendes energi og stortalende talent, når hun står på en scene. Hun formulerer sig sjovt, energisk, spændende nogle gange helt uforståeligt men med en sådan iver, at man ikke kan lade være med at blive inspireret.

Jeg mødte Anne første gang for nogle år siden, hvor jeg meldte mig til et kursus hos hende i at blive foredragsholder, og vi har fulgt hinanden siden. For vores energi spiller ret godt sammen, som du kan se her i videoen. Vi taler også samme sag, dog fra to forskellige vinkler.

Så er du klar til at sætte dig i fremtidsmaskinen og bliver slynget derud af, for den næste time får du manualen til, hvordan du bedst muligt driver dig selv, dit brand og din forretning ind i fremtiden.

Anne nævner blandt andet at vi ikke løber tør for jobs, før vi løber tør for problemer.

Anne er en eminent historiefortæller, om du kommer til at høre om tyssere, bolletrolde og hvordan du holder fast i dig selv og din forretning i fremtiden og i dag.

Du kan se mere til Anne skare her og købe hendes helt nye bog FREMTIDSSANS

Kærligst Mille

Anne Skare fremtidssans

4 tanker om “Mød Anne Skare om Fremtiden, bolletrolde og om at drive forretning i en skør tid.

 1. Marianne Vesterager siger:

  For pokker en masse fede input👏 Jeg kalder shysss’erne for krabben for Bennys badekar – de render hele tiden rundt og råber “orden og kontrol”😬

  • Mille Sjøgren siger:

   Ha ha ha. Den er også god. Ja hun er virkelig god med pointerne hende Anne. Fedt du kunne lide det.

 2. Linda Dudek siger:

  Det var den fedeste og mest inspirerende samtale, jeg længe har hørt – følte det som om, at i talte direkte ned i mit hørerør. Jeg er så klar til at blomstre og fortælle verden hvem jeg virkelig er, når jeg hviler i mig selv <3

  • Mille Sjøgren siger:

   Hvor er det fedt at høre Linda. Det er så dejligt, når i kan bruge de interview, som vi laver. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.