Børnepsykolog fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger at rejse ud i verden.

Malene Angelo er børnepsykolog og ansat i Børns vilkår. Hun udtaler sig ikke på deres vegne, men på vegne af sig selv og mange års erfaring som børnepsykolog.

Hvad er det vi skal være opmærksomme på, når vi tager vores børn ud af deres faste rammer og flytter dem til et nyt land eller på en jordomrejse?

Malene Angelo kommer med super brugbare råd til hvordan du tackler, når dine børn savner, er bange eller utrygge ved situationen.

Hun kommer også ind på hvilke positive kompetencer, børn får af at være sammen med deres familie og hvorfor det at få modstand, gør ungerne langt mere robuste.

Lyt med – der er guldkorn at hente her.

Børn skal tages alvorligt, så det er vigtigt, at du ikke forsøger at skubbe deres følelser væk.

Malene Angelo, er børnepsykolog i Børns vilkår, men udtaler sig her på egne vegne.

3 tanker om “Børnepsykolog: Sådan forbereder du dit barn på at rejse ud i verden.

 1. Anita Sundstrup Brinkmann siger:

  Så fint indslag.
  Jeg er så enig. Udfordringen er ofte – i min optik – at have styr på sine egne følelser og nervesystem når udfordringerne kommer buldrende, så overskuddet er der til børnene.
  Super spændende, både som emne og at arbejde med privat og professionelt. Jeg er fan 👏🏻👏🏻

 2. Anne Stald Møllmann siger:

  Godt emne, at tage op. For mit eget vedkommende er det i hvert fald en enorm barriere for tanken om en lang rejse, at skulle fjerne mine unger fra alt det de kender og holder af. Jeg er dog ret sikker på, at jeg nok skal overkomme den barriere og hive familien med på langfart. Men det bliver helt sikkert ikke uden ondt i maven over, hvad det ‘koster’ mine børn (udover alt det gode de jo også får!) 💖

 3. Mille Sjøgren siger:

  Fedt du kunne bruge det Anne – jeg havde også ondt i maven første gang, indtil jeg fandt ud af at det mere handlede om mig end mine unger, der stortrives i at være ude i verden:) Husk at holde fokus på ALT det i får, og ikke på det de mister…det hjælper. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.