En vi klapper af: Youtuber Daniel Hansen

Du kender ham måske også som Danielspengetips, for det er navnet på hans youtube kanal med over 26.000 abonnenter. Her deler han nemlig ud af alle sine guldkorn til at tjene penge, og ikke bare få penge, men virkelig gode penge! Så gode at målet er, at blive økonomisk uafhængig før han fylder 30.

Daniel er selv millionær som bare 26-årig, og det er bl.a. fordi, han investerer sine penge i aktier. Nu er han så også begyndt at tjene penge på youtube, som ellers startede som en hobby.

I marts 2020 valgte han at droppe karrieren som civilingeniør, hvor han havde haft fast fuldtidsjob i 2 år. Det var faktisk lige i starten af corona-pandemien, at Daniel skiftede spor og valgte at gå all in på youtube.

Jeg mødtes med Daniel over zoom, hvor han fortalte om, hvordan man bliver youtuber, og hvorfor han gerne vil være økonomisk uafhængig.

Snakken ender ud i nogle gode råd fra Daniel, der har mere på hjertet, for han har mærket i sit personlige liv, at penge ikke er lykken. Lyt med og hør om rejsen fra civilingeniør til youtuber.

Du kan finde Danielspengetips lige her og måske blive inspireret, enten til at investere eller starte din egen youtubekanal 🙂

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.