Make It Calendar

“De bedste ideer opstår ofte ud fra et behov” sådan siger Louise Maria Rytter, som er hovedet og designeren bag Make It Calendar. Og det var netop et behov hos Louise selv, der fik hende til at udvikle denne smarte kalender, som vi nu kan tilbyde jer til en god pris.

Det hele startede, da Louise blev alene med sin datter. Hun valgte at livet skulle tage en anden drejning. Det hektiske liv gav ikke mere mening for hende. Derfor tog hun et deltidsjob som grafiker og ville starte op som selvstændig ved siden af.

Så kom Corona. Og så væltede ideerne ind hos Louise: “Jeg er meget kreativ, jeg får mange ideer, jeg er ikke så struktureret og ikke altid så handlekraftig. Min køkkenlåge blev meget, meget vigtig. Den var klistret til med post it-sedler. Det var en enorm tilfredsstillelse at fjerne de der postits, sætte flueben.

Det må kunne gøres bedre

Jeg oplevede at få handlet meget mere på mine drømme og planer på denne måde,” fortæller Louise og giver os et indblik i, hvordan Make It Calendar blev til. Louise tænkte, at det måtte kunne gøres bedre og smartere. Hun ledte og ledte, men der var ikke noget på markedet, som hun faldt for. Derfor besluttede hun, at hun ville lave en til sig selv. Men et hobbyprojekt blev til noget større, da hun fik gode tilbagemeldinger på sin idé. der var andre, der også kunne bruge den. “Jeg elsker, når mennesker gør sig umage. Farver, former og teksturer har mit fokus og jeg tiltrækkes af det tidløse og smukke.” – og det genspejles i de smukke produkter, som Louise har udviklet.

MAKE IT HAPPEN – Visionskalender

Held i uheld gjorde, at Louise blev opsagt i sit deltidsjob, og så gik hun all in. Nu er virksomheden Make It Calendar Louises eneste indtægtskilde – og tænk at ideen bare opstod ud fra et behov. Det kan godt betale sig, at gå med sine ideer.

I Freeliving har vi lavet en aftale med Louise, så I kan købe produkterne på hendes hjemmeside med 20%. Hendes Make It Happen visions-kalender er helt perfekt til at skyde ideer i gang og til at realisere projekter.

Den er god til dig, der har brug for overblik, men er træt af de gule post its. Vi ved at det virker, hvis drømme og visioner er synlige for os hele tiden. Så brug denne kalender til at skabe dit liv, din virksomhed og forfølge dine drømme.

Den kan købes her: Make It Calendar

Indtast koden ‘Freeliving’ ved køb, så fratrækkes rabatten.

Make it calendar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.