Ugens Indspark LIVE i FB gruppen med Cille og Mille

Denne gang var ugens indspark en LIVE session med Mille i Spanien og Cille i København. Sammen med de freesomes, der så med live, tog de snakken op om LinkedIn som platform.

For der er mange, der tror at LinkedIn ikke er et sted for dem, fordi det nok mest handler om hardcore corporate business, og at tonen er ret formel.

Cille og Mille giver et andet billede af LinkedIn, da det er en platform de begge bruger enormt meget og oplever stor succes for deres forretninger igennem deres brug af LinkedIn.

Og de går altså hverken i blå skjorter eller holder tonen formel 😉

I optagelsen af LIVE sessionen kan du høre deres bedste tips til at være synlig på LinkedIn og, hvad man kan opnå ved at bruge platformen aktivt.

Desuden annoncerede de en lille overraskelse af Helene Hallager, en sej fellow freesome, der er fotograf, og gerne vil øve sig på at tage portrætbilleder. Så får kun 200 kr., kan du få taget et knivskarpt LinkedIn billede til den profil!

Kontakt Helene gennem FB PRO gruppen eller på Freewall’en.

OG hvis du er frisk på en udfordring, skød Cille og Mille en challenge i gang om at poste 7 opslag på 7 dage på LinkedIn – så er du i gang!

God fornøjelse!

“Jeg har opdaget, at når jeg bruger mig selv, og deler ud af mine historier og erfaringer at det er rigtig succesfuldt. Det nåede ud til 30.000, bare at være mig”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.