Digital torsdagsbar med vores skatteekspert Jan Hove

Digital torsdagsbar med vores skatteekspert Jan Hove, der svarer på alle medlemmers spørgsmål om skat, når du stifter virksomhed, hvad med moms, og hvad hvis du bor i en van? Eller måske rejser du nogle måneder? Han er ikke mindre eminent til at hjælpe dig igennem skattejunglen.

Sådan hjalp Jan Hove vores medlemmer med skat

Christina der bor i Spanien, fik i torsdags svar på, hvorvidt hun skal beskattes af sine danske aktier eller ej. Anja, der bor i en Van vil gerne vide, hvordan hun skal forholde sig til at modtage gaver i forhold til SKAT, og hvor længe hun egentlig må være væk fra Danmark af gangen?

Nicolai driver et rejsebureau fra Lapland, og han ville vide, hvordan han skal forholde sig til rejser om mons. Er der mon nogle specielle regler? Og hvad med udstationering, når man har et APS? 😍

Alle de spørgsmål og mere til fik de svar på af vores kompetente Skatteekspert Jan Hove, der guidede dem igennem junglen af regler i vores skattesystem, når man som os ikke lever, som folk gør mest. 💡 Det skete i Digital Torsdagsbar og de kan bruge det lige med det samme, så de kender reglerne for at drive virksomhed og hverken betaler for lidt eller for meget i skat.

God fornøjelse.

Kærligst Mille

Skat er utrolig individuelt, derfor er det fantastisk, at vi har Jan Hove vi kan spørge til råds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.