Digital torsdagsbar med Cille og Mille og alle jer.

Gik du glip af digital torsdagsbar, eller vil du bare gerne have pointerne igen, så se eller gense workshoppen her.

Det kan godt være vi ikke var mange til Digital Torsdagsbar i går, og det ærgrer mig meget, fordi det virkelig er der, hvor vi kan bruge hinanden. Men til gengæld var det fantastisk med jer 7 der kom, og bidrog til emnet at starte forretning op, og hvordan I gerne vil have det her community fungerer.

Der var klar efterspørgsel på, at kunne bruge hinanden mere, og et af spørgsmålene gik på, om man ikke kunne søge på hinanden og hinandens interesser. JO sgu da – det kan man. Derfor er det også mucho importante, at I skriver lidt om jer selv ( de ord i gerne vil findes på) og sæt et billede på. Husk det er jeres community, og I skal bruge det. 👍

Cille og jeg delte ærligt ud af opstart i Freeliving, hvor svært det kan være at starte op og lære nye ting, og hvorfor vi nogle gange i processen bare havde lyst til at råbe HOLD KÆFT til vores webudvikler. (Selvom vi elsker ham).
Det gjorde at I også turde stille jer sårbare, og fortælle om jeres udfordringer og det er fandme fedt. Stort tak for det.

Vi skal glemme glansbillederne, og huske at dele det hele, også det der er svært – for det er svært at hoppe ud i nye ting.
Måske fik vi Helene til at prøve et nyt koncept af ? – Det håber jeg.

Vi har planlagt de fedeste torsdgsbarer til jer det næste stykke tid, og vi håber på stor opbakning.

👍Mandag d 21 september kl 17-21 er der LIVE FREELIVING fest i SOHO, hvor vi har et jam packed program til jer. Husk at købe jeres billet. Grundet Corona, er der kun plads til 80 mennesker, og derfor har vi sat billetten til 25 kroner, som en klar melding på at man kommer.https://billetto.dk/e/freeliving-launchfest-billetter-472581 brug koden Freeliving.

👍Torsdag d 22 oktober, i digital torsdagsbar, kommer Emma fra Female Invest og fortæller om, hvordan du kan investere for få penge og hvorfor det er vigtigt og især som freelancer.

👍Torsdag d 19 November, kan du møde Pernille Sandberg, der forlod en stor HR stilling for 3 år siden for at skabe sit eget netværk goodtalks, der vil være med til at fremme diversitet og flere kvinder på divisions gangene. Pernille har over 2500 medlemmer i dag, og er nu på 3 år begyndt at kunne udbetale sig en løn. Hun fortæller om vejen, og om hvorfor hun mener vi skal stille os mere sårbare.

👍Torsdag d 12 december møder du Freya Dam, der er professionel podcaster og fortæller hvordan du kan bruge podcast i din branding, hvad skal man tale om? Og hvorfor podcast vinder så meget frem som det gør.

Vi glæder os helt vildt til a byde dem og jer velkommen. Så få sat kryds i kalenderen.

Og Ja så skåler vi selvfølgelig, for det er jo digital torsdagsbar.

Dem der får succes, er dem der går i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.