Digital torsdagsbar med Skatteekspert Jan Hove

Se eller gense vores digitale torsdagsbar med Jan Hove fra Tax advice, der giver svar på alt lige fra skal vi betale skat i Danmark, hvis vi sejler ud i flere år, er jeg berettigede til børnepenge når jeg kommer tilbage, hvordan er det smartest at stifte virksomhed og må man bo i en autocamper?

Jan er super god til at forklare de mange komplicerede regler og fortæller blandet andet om havelågereglen og at Usbekistan er et ok sted at bo.

Og Ja så skåler vi selvfølgelig, for det er jo digital torsdagsbar.

Dem der får succes, er dem der går i gang.

3 tanker om “Digital torsdagsbar 7 maj med skatteekspert Jan Hove

 1. susanne friis siger:

  Hej kan det passe at det er en forkert video som ligger her? Den er super spændende men ikke lige den med Jan:-) kh Susanne

 2. Cæcilia Nilsson siger:

  Kære Jan – hvis du læser med her :0)

  Jeg har et par spørgsmål om fradrag ift min situation.

  Bedste julehilsner
  Cæcilia

  Jeg er på a-kasse, og har ca 30 uger tilbage, så har oprettet cvr-nummer 5.december 2021.

  Jeg har det sidste +1år haft ret til fritidsbeskæftigelse, hvor jeg måtte tjene op til 50.000 kr/året, men var altså ikke momsregistreret.

  Jeg har i sidstnævnte periode haft udgifter til virksomheden (møder, kurser, rådgivning/coaching, telefon mv) – må jeg trække dem fra, nu hvor jeg er blevet momsregistreret? (Da jeg for nogle år siden oprettede virksomhed, fandt jeg ud af, at jeg måtte trække ting fra ‘bagud’ – men ved bare ikke om det er gældende i denne situation).

  Og må jeg trække (samme typer) udgifter fra, jeg har, nu med cvr-nummer, når jeg også får a-kasse?

  Vi har lavet et kontor på vores 1.sal. Hvad skal der til (eller ikke til) for at jeg må tage en husleje for det? Mener fx at der skal være tilknyttet toilet – men må det være et, der bruges af “andre”?

  Er der andet, jeg skal være obs på i min “situation”?

  Måske jeg fik det hele med 😄

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.