En vi klapper af  er i dag iværksætter Kristian Sharling på 24 år. Der ikke drømmer om at bygge en unicorn, men bare vil have sin frihed.

Glæd dig til denne vidoe-podcast med Kristian, hvor du får gode råd til content, blandt andet at skulle lave en mailliste. Mega gode ideer, til dig der er interesseret i at bygge en liste op.

Kristian fortæller blandt andet om, hvordan de har måtte sadle om og tænke nyt her i coronakrisen.

Hør hvordan han har udnyttede sine medarbejderes kompetencer meget bedre,  så de kunne hjælpe deres kunder, meget mere end tidligere.

Vi taler om, hvordan man bliver skarp på sit produkt, og skarp på sit salg. Kristian opdagede at hans egen hjemmeside, var helt kuk og tilbage fra 2017, og at han havde glemt at kigge mere på det. Fordi det gik godt.

Med speciale i PR og content marketing har han over de sidste tre år opbygget Somera til at være blandt Danmarks største tekst- og content marketing bureauer.

Vi kommer også omkring, at Kristian på et tidspunkt arbejde så meget, at han fik stress. Han troede, at han skulle arbejde over 80 timer om ugen, for sådan var man iværksætter. Det fandt han ud af, at det var ikke sådan han skulle drive forretning.

Kristian giver også gode råd til content, blandt andet at skulle lave en mailliste – men hvordan?

Lyt med og bliv inspireret af Kristians historie. Han deler ud af alle sine op og nedture.

Kærligst Mille & Cille

Du finder den også i podcast – sejt ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.