To vi klapper af

Mød Maja og Stefan, der sagde deres gode betalte jobs op i september 2019, lejede deres lejlighed ud, stiftede et fælles firma Hipedagency, som er et content og SOME firma, og rejste ud i verden.

De har rejst i 6 måneder, da jeg møder dem på Bali.

Hør hvordan, det er lykkedes dem at få nye venner, stifte virksomhed, få en omsætning de kan leve af på farten og ikke mindst, hvordan de lever på budget.

De lægger ikke skjul på, hvordan det også er hårdt at leve på den måde, de gør.

Hvor meget tid de faktisk bruger på at få det praktiske til at gå op.

De bruger appen daylibudget til at holde styr på deres budget.

Hør også hvad der virkelig har overrasket dem i den måde de har valgt at leve på.

De er super skønne og autentiske – glæd dig.

Maja og Stefan valgte at komme hjem til Danmark da hele verden lukkede ned, men de tager afsted igen, når de kan.

11 tanker om “Er i dag to vi klapper af med Maja og Stefan – En vi klapper af

 1. Mille Sjøgren siger:

  Det jeg elsker ved de her to er, at de ikke er bange for at dele ud af at det også er hårdt. FOR DET ER DET. at være nystartet og forladt et godt job, og alligevel synes det er fedt…selvom der er udfordringer og de lever på budget. Jeg er vild med Maja og Stefan og så fedt Susanne at du også er:)

 2. Sis Kosack siger:

  Dejligt at lytte til. Jeg sad og kom til at smile og nikke, fordi vi har haft mange lignende oplevelser. Så tak for de smil😊. Jeg bliver så nysgerrig på det firma-tekniske. Er jeres firma med base i Dk eller?

  • Mille Sjøgren siger:

   Hej Sis. Når du skriver Jeres mener du så Maja og Stefan? For de er ikke herinde på sitet – eller mener du min og kristian? Eller Cilles? Eller alles? ha ha. Jeg kan sige, at vi har haft firma både i Spanien, England og Danmark….nu, fordi vi nu har fast bopæl her.

   • Sis Kosack siger:

    Jeg mente Maja og Stefan👌 Jeg er så nysgerrig på det med om det med ulemper/fordele med bopæl herhjemme eller ej. Jeg må bare vinde den time med Jan😉😂😂

 3. Mille Sjøgren siger:

  Jeg er ret sikker på at deres firma er dansk, men jeg spørger dem.:) Og Vi har snart spørgetime med Jan i torsdagsbar…:) Så glæd dig …..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.