Hot-chair med Michael Lau fortsat fra Launchfesten, hvor Michael var på scenen.

Hold nu kæft en fed Hot-chair vi lige har haft med Michael Lau, der også var med på scenen til vores Launch fest i Kødbyen hos

SOHO NOMADS
Han har rykket for vildt, og det han blandt andet fortalte var, at den udfordring jeg havde givet ham med at kigge på sine kompetencer, og spørge sine kolleger, hvad han var god til, har sat så meget godt i gang hos ham. Han er simpelthen blevet klogere på, hvor han skal hen.
Michael sagde sit job op i speditionsbranchen, fordi han var træt af det. Uden at have en plan.
Planen var at bruge et år på at finde ud af, hvad han så skulle lave. ❤️
Han har allerede været på en vild rejse i de 3 måneder, der er gået, hvor han har været over at skulle starte en pølsevogn foran Jysk sengetøjslager i Malaga, blive privatdetektiv online, eller skabe en forretning, hvor han hjælper med de økonomiske udfordringer, der kan være, når man skal springe ud i noget nyt.
Derudover har han også været igennem et personligt udfordrende efterår, som han deler med os i Hot-chair i dag.
❤️
Michael er på en fantastisk reflekterende rejse, og I bør alle se denne her hot-chair for at blive inspireret til, hvordan man kan gå fra et job man ikke er glad for og skabe rum og økonomi til at komme i gang med noget nyt.
Han er syg modig, og har en vild iværksætterånd – ikke nok med det, lod han sig ikke slå ud af de bump livet har givet ham her i efteråret.
Vi giver Michael en kæmpe udfordring, som han tager imod…og lige midt i hot-chair sker der magi med to andre medlemmer.
Du kan også melde dig til hot-chair og få hjælp til at komme i gang.

Du kan også få vendt dine ideer, og blive sendt afsted ud i din nye digitale forretningsidé. Send os en mail på info@freeliving.dk hvis du vil meldes til.

Vi elsker at hjælpe jer videre….

Se eller gense om det lykkedes i Hot-chair i dag.

Kærligst Mille & Cille

Hot-chair til dig der vil en tur i ruskemaskinen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.