Ugens indspark med Cille og Christian – sejltema

Ugens indspark er en tilbagevendende feature, hvor vi giver dig stjernedrys, hepper på dig, udfordrer dig, giver dig et los i rumpetten eller inspirerer dig med forskellige emner, som vi tager op og diskuterer.

I dag handler Ugens Indspark om friheden ved at sejle. Derfor er det Cille og Christian, der står for denne omgang Ugens Indspark.

Vi kører sejltema, fordi mange af jer giver udtryk for, at det er en livsstil, i meget gerne vil prøve af i større eller mindre grad.

Det kan vi sgu godt forstå!

Der ligger så meget frihed i at være på havet, i selv at bestemme retningen og i at være lige her lige nu!

Hør i Ugens Indspark Cille og Christian fortælle om, hvad sejlerlivet giver dem, og hvordan et eventyr i en båd kan give meget autentiske og vilde oplevelser. Helt anderledes end når man ankommer med fly.

Se med og bliv inspireret. Og send os bare en mail, hvis du har spørgsmål til eventyr på havet!

En tanke om “Hvad giver sejlerlivet dig? med Cille og Christian – Ugens indspark

  1. Henriette Duus-Kirk siger:

    Tak for det. Ud over de helt store issues, frygten for savnet af børn og venner og den økonomiske risiko, er det sidste med tryghed, noget jeg tænker på. Jeg kan godt lide sejlerlivet, men der er alligevel en vis frygt for de “ helt store” have, og de kræfter der der er på spil! Jeg må videregive til skipper; “ så længe skipper smiler” 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.