Sådan træner du din modighedsmuskel.

Vi skal alle bruge mod engang imellem, og specielt når vi skal springe ud i noget nyt og betræder nye områder i vores liv.

Mod er en muskel, der kan trænes. Det er den gode nyhed. Lidt ligesom, når du går i fitness-center og træner rumpetten, så er din modighedsmuskel også til at træne.

Vi har ofte tænkt på, hvor fedt det kunne være, hvis man kunne smække modet på dåse eller sælge det i pilleform, så når du alligevel skal have din vitaminpille igennem de sindssygt mørke måneder i Danmark, så kan du samtidig lige nappe din modighedspille.  

Prøv at tænke denne her tanke: Du tager en pille, og boom så er du mere modig …

Problemet er bare, at modet ser helt forskelligt ud alt efter hvem, der skal bruge det, og det gør det jo lidt avanceret at lave en pille, hvor ‘one pille fits all’. Det, som jeg skal bruge mod til, er ikke nødvendigvis det samme, som du skal bruge mod til.

Men forestil dig, at modighedsmusklen er dit hjerte og at du kan træne det. Træne det stærkere. Bedre. Større. Og mere modigt. 

Og hvis modet er en muskel, der kan trænes, ja for dulen, så kan du jo også blive mere modig. Det er den sindsygt gode nyhed. For så vælger du selv, om hvorvidt det er noget, du vil arbejde med ligesom din rumpet.

Vi er ret overbeviste om, at det vil se sådan her ud, hvis modet var en muskel.

Husk at hvis du ikke er lidt bange, så er der intet at risikere.

Se videoen for at forstå mere om mod og gå til worksheetet bagefter.

Find worksheet her. Modighedsmuskel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.