Ugens Indspark med Cille og Mille

Ugens indspark er en tilbagevendende feature, hvor vi giver dig stjernedrys, hepper på dig, udfordrer dig, giver dig et los i rumpetten eller inspirerer dig med forskellige emner, som vi tager op og diskuterer.

I dag handler det om, hvordan du får kunder. I spurgte os på Instagram, og vi har gjort vores bedste for at svare jer. Det kan være svært som nystartet at finde ud af, hvordan du skaffer dig nye kunder.

Det sætter vi fokus på i dag i denne video, hvor du gerne skulle få nogle ideer til, hvor du skal gå hen. Det afhænger selvfølgelig også af hvilken branche, du befinder dig i, men der er flere ting, der er fuldstændig altafgørende. Det handler om relationer, relationer og relationer.

Samtidig handler det om at være ude i verden og fortælle, hvilken forskel du gør for dine kunder. Lyt med i video-podcasten i dag, hvor vi giver bud på hvilke platforme du kan bruge, og hvordan vi selv lige har landet to store kunder. Vi håber, du kan lide, hvad du ser. Og du er altid velkommen til vores workshops eller vores freelancekurser, hvis du vil helt i mål.Kærligst Mille og Cille.

Som selvstændig, skal du hele tiden sørge for at være til stede og relevant for dine kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.