Moms forklaret, så du kan komme ordentligt fra start!

Du skal have enormt mange kasketter på, når du starter som selvstændig, og økonomi-kasketten er de færrestes favorit. Så er det godt, at der findes én som Nina Grove, der kan forklare eksempelvis indberetning af moms.

For det er noget, mange står af på, fordi det bare lyder lidt svært og uoverskueligt. Men det behøver det ikke at være, hvis man blot får styr på nogle simple regler.

Dem forklarer Nina her i videoen, så du kan komme godt fra start i din virksomhed og allerede momsindberette tidligt – det er i hvert fald Ninas anbefaling, som du kan høre mere om i denne video.

Det kan også gøre momsindberetningen noget nemmere, hvis du benytter et økonomisystem som Dinero, hvor der automatisk vil være en oversigt over de forskellige tal, du skal bruge.

Hvis du vil lære mere fra Nina, laver hun blandt andet online kurser i at blive din egen regnskabsninja. Det koster 239,- ekskl. moms pr. måned og som medlem af Freeliving kan du få de første to måneder for én måneds pris, hvis du bruger koden: “freeliving”. Du kan læse mere om kurset her.

Kærligst Mille og Cille.

Du skal ikke lade dig skræmme af at du skal til at momsindberette. Det kan give en positiv økonomisk gevinst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.