Momsregistrering i din virksomhed, forklaret af Nina Grove

Puha, moms…hvordan er det lige med det? Måske har du slet ikke skænket det en tanke endnu, men det kan faktisk godt betale sig at have tjek på momsregistreringen tidligt i din opstart som selvstændig.

I denne video forklarer regnskabsninjaen Nina Grove, hvornår det giver mening for dig at momsregistere tidligere end du rent faktisk behøver (ifølge reglen: når du omsætter for 50.000 på 12 måneder).

Det kommer nemlig an på, hvad du arbejder med og hvem dine kunder er, om det giver mening for dig at momsregistrere før du omsætter for de 50.000 på 1 år.

Hvis du har en virksomhed du ønsker at leve af, så giver det god mening at momsregistrere fra starten. Hør Nina forklare hvorfor.

Nina har selv været selvstændig siden 1998! Så hun taler altså af erfaring. Og så har hun styr på tal. Nu kalder hun sig ‘Money mindset mentor’, og hjælper soloselvstændige til at blive en holistisk business boss, så selv økonomien fylder dig med positiv energi.

Nina laver blandt andet online kurser i at blive din egen regnskabsninja. Det koster 239,’ ekskl. moms pr. måned og som medlem af Freeliving kan du få de første to måneder for en måneds pris, hvis du bruger koden: “freeliving”. Du kan læse mere om kurset her.

Kærligst Mille og Cille.

Du skal ikke lade dig skræmme af at du skal til at momsindberette. Det kan give en positiv økonomisk gevinst.

En tanke om “Hvornår giver det mening at momsregistrere? Regnskabsninja Nina Grove guider dig

  1. Cæcilia Nilsson siger:

    Virkelig godt forklaret – første gang jeg har forstået forskellen ;D – tak for det, Nina :0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.