Thomas Bigum om Sociale Medier

I dag skal du møde Thomas Bigum, som er ekspert i sociale medier og stifter af Bigum & Co. Thomas har gang i super mange ting og er ikke bange for hverken at eksperimentere eller for at bruge sig selv på de sociale medier.

I dag fortæller han om at starte med at bygge facebook-grupper om katte og altaner og om at lokke med nøgenbilleder. Det var dengang man manglede noget at følge på facebook;)

Thomas Bigum har skabt sin helt egen uddannelse og uddannet sig selv ved at udforske the “dark side”. Nu bruger han alle de erfaringer på “den hvide side” og har givet sin viden tilbage til mennesker, der havde brug for det.

Han har været motiveret af at give noget tilbage efter at have snuset til the dark side. I dette interview giver han dig alle sine gode historier og fortællinger om hvordan han har skabt sin position i denne verden.

Hold nu kæft, han er sej!

Det er lige før vi får lyst til at hoppe på Tik Tok, fake at vi propper en Mac i ovnen, at vi lægger en LP oven på, strøer lidt glimmer på og så sige “følg med i næste video”.

God fornøjelse.

Læs mere om Bigum & Co her.

BIGUM & CO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.