Kan jeg få fradrag før virksomhedsstart? Seje regnskabsninja Nina Grove guider dig.

Der er mange frustrationer når det kommer til regnskabet i opstarten som selvstænding. Hvordan er det med moms? Hvad må jeg trække fra? Hvad hvis jeg rejser og arbejder?

De næste 2 uger er der hjælp at hente til alle dine spørgsmål om regnskab og økonomi. Vi har nemlig fået Nina Grove til at forklare det så simpelt som muligt.

Nina har selv været selvstændig siden 1998! Så hun taler altså af erfaring. Nu kalder hun sig ‘Money mindset mentor’, og hjælper soloselvstændige til at blive en holistisk business boss, så selv økonomien fylder dig med positiv energi.

I denne første korte video, forklarer Nina, hvordan det forholder sig med fradrag før virksomhedsstart. I de efterfølgende videoer vil Nina også komme ind på virksomhedsudgift vs. privatudgift, momsregistrering og rejser.

Det er værdifuld viden, der måske kan spare dig mange penge i det lange løb!

Nina laver blandt andet online kurser i at blive din egen regnskabsninja. Det koster 239,’ ekskl. moms pr. måned og som medlem af Freeliving kan du få de første to måneder for en måneds pris, hvis du bruger koden: “freeliving”. Du kan læse mere om kurset her.

Kærligst Mille og Cille.

De fleste har en startperiode, hvor man overvejer at starte virksomhed. Hvad med de udgifter, du bruger her?

En tanke om “Kan jeg få fradrag før virksomhedsstart? Regnskabsninja Nina Grove guider dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.