Månedens medlem i Freeliving

I månedens medlem tjekker vi ind hos én af jer. Vi hører om, hvor I er på jeres rejse og I deler op- og nedture og inspirerer til at gå efter drømmen. Der er ikke noget rigtigt sted at være, hvis du har lyst til at være Månedens medlem. Du kan være, hvor du er og du kan være, hvem du er. Men du skal have lyst til at dele det med Freeliving.

I dag møder vi Anita Brinkmann, som var nødt til at afbryde sin drømmerejse på grund af Corona. Nu er hun i gang med forskellige uddannelser og rykker på en anden drøm. Den handler om at blive selvstændig og Anita er mega godt i gang.
Anita elsker drift, men kæmper med alle de bolde, der kommer flyvende. Hun savner en wingman, en at dele det hele med, en at spille bold op af og en der engang imellem kan være med til at gribe boldene.
Er du selv i gang med en rejse ind i livet som selvstændig, så se med her og hør Anita fortælle ærligt og sårbart om den proces hun er i gang med.
Vi har fået lov til at efterlyse en mega god wingman, buddy, sparringspartner til Anita. Måske er det dig? Hvis det er, så send lige en besked til Anita eller til os – så skaber vi kontakt.

Hvis du har lyst til at dele din historie og din rejse, så send os en mail på info@freeliving.dk – så kan du være med til at inspirere.

Tak – og hav en dejlig dag.

Kærligst Mille og Cille.

Jeg mangler den der wingman til at rykke på noget engang imellem!

6 tanker om “Månedens medlem – Anita Brinkmann

 1. Maria Stougård Mathiasen siger:

  Kære Anita,
  Hvor var det fedt, at høre din ærlige oplevelse af, hvor du er lige nu i din arbejde mod et selvstændigt (og FRIT) liv. Jeg kan virkelig genkende meget af det du siger og det giver lidt et spark til kampgejsten, at høre det fra andre, da jeg nok har haft en klassisk oplevelse af, at det nok “kun er mig”, som ind i mellem synes, at det hele er lidt overvældende.
  Det lyder virkelig som et spændende projekt du har gang i – og jeg hepper så meget på dig!
  Maria

  • Cille Rosentoft siger:

   Kære Maria, fedt at du melder tilbage til Anita! Og dejligt at du får et spark til kampgejsten;) Hav en dejlig dag.
   Kh Cille

  • Anita Sundstrup Brinkmann siger:

   Kære Maria

   Tusind tak for dit svar og din ærlighed 🙏🏻
   Det er så vigtigt at vi tør stå frem som vi er. Det er der noget fritsættende i.

   Jeg hepper så meget på dig også 👏🏻

 2. Christina Tønder Bell siger:

  Anita – jeg har forsøgt at finde dig, men du dukkede ikke op, da jeg søgte blandt medlemmer. Jeg vil gerne være din wingman – jeg kan også selv bruge en. Og går med de samme tanker som dig “Nej jeg skal aldrig være selvstændig” af 2 grunde:
  1) Jeg kan egentligt godt lide friheden i at være ansat – her kan jeg altid sige op, når jeg ikke vil være i det mere. Som selvstændig skal man lukke en del ned, hvis man finder ud af man vil noget andet.
  2) som dig vil jeg gerne arbejde sammen med nogen. At være alene og ikke tale med nogen hele dagen, ikke at have nogen at spise madpakke med og diskutere alt fra dagens regnvejr til strategiske beslutninger med – det føles ensomt.

  MEN når det så er sagt har jeg de samme 2 drømme som dig:
  1) Jeg vil gerne rejse mere og (igen) leve og bo forskellige steder i udlandet
  2) Og jeg vil gerne have friheden til at planlægge mit liv som jeg vil.
  Så hvis dette har fanget din interesse er du velkommen til at se om du kan finde mig 🙂

  • Cille Rosentoft siger:

   Hej Christina, fedt, fedt, fedt!! Jeg har lige skrevet til Anita, så jeg er sikker på at du hører fra hende snart;) Jeg elsker, at vi kan spejle os i hinanden og bruge hinandens sårbarhed og ærlighed til at vokse. 1000 tak for din kommentar. Kh Cille

  • Anita Sundstrup Brinkmann siger:

   Kære Christina

   Tusind tak for dit svar, jeg blev faktisk helt rørt til tårer – ret vildt ikke.
   Tænk at “bare” det at blive mødt lige der i sin egen sårbarhed kan sætte så mange følelser i gang.

   Jeg finder dig, så kan vi lige tale mere sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.