Månedens medlem i Freeliving

I dag tjekker vi ind med Charlotte Nielsen. Charlotte går lige nu igennem en proces, mange herinde måske kan nikke genkende til. Fra at sidde på en ferie i de varme lande og tænke: det her skal vi have meget mere af i hverdagen, til nu at tage de spæde skridt i retning af faktisk at få det til at ske.

Første skridt på vejen blev at flytte for at frigive flere midler og derefter gik Charlotte for alvor fuldtid som selvstændig familieterapeut d. 1 september 2020. Du kan læse mere om Charlottes arbejde lige her: relationsterapeuten.dk.

Charlotte fortæller ærligt om tvivlen, der som hun siger “går hånd i hånd med den ultimative frihed”. Men der er også troen på projektet og en god portion stædighed, der gør at Charlotte holder fast – også når det bliver benhårdt med regnskab, hjemmeside og online marketing.

Som du måske har hørt os sige her på Freeliving, så er det enormt effektivt at sætte en dato for, hvornår man opnår sine mål. Det kan være udfordrende, men Charlotte får alligevel sagt at om 1,5 år, så er hun og familien ude i verden. Vi glæder os i hvert fald til at følge dig Charlotte!

Ræk endelig ud, kommenter og send noget god energi tilbage til Charlotte. Følg også med på RelationsTerapeuten på Facebook og Instagram og giv et like. Vi er så glade for, at I deler jeres tanker, fra der i er lige nu.

Hvis du har lyst til at dele din historie og din rejse, så send os en mail på info@freeliving.dk – så kan du være med til at inspirere.

Tak – og hav en dejlig dag.

Kærligst Mille og Cille

Jeg er pisse stædig, så jeg kommer aldrig til at kaste håndklædet i ringen.

4 tanker om “Månedens medlem – Charlotte Nielsen

 1. Brian Lyk siger:

  Hej Charlotte, tak for at dele ud af dine op- og nedture, drømme og ikke mindst at give indblik i ansvaret der lige pludselig følger med, når vi vælger friheden til 🙂

  • Charlotte Nielsen siger:

   Hej Brian. Selv tak. Ja den frihed kan mange ting, og kræver handling – det kan jeg ret godt lide🤩

 2. Anita Sundstrup Brinkmann siger:

  Sikke en dejlig video 😊
  Jeg tænker at vi har mange fælles berøringsflader – vil meget gerne tale med dig på et tidspunkt

  • Charlotte Nielsen siger:

   Hej Anita. Det lyder spændende, det vil jeg gerne. Hvornår kunne passe dig? Skriv evt. til mig her: 30342173, der er jeg mere kvik til at svare😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.