Månedens medlem i Freeliving

I månedens medlem tjekker vi ind hos én af jer. Vi hører om, hvor I er på jeres rejse og I deler op- og nedture og inspirerer til at gå efter drømmen. Der er ikke noget rigtigt sted at være, hvis du har lyst til at være Månedens medlem. Du kan være, hvor du er og du kan være, hvem du er. Men du skal have lyst til at dele det med Freeliving.

I dag møder vi Louise, som er flyttet til Canada med sin mand og deres tre børn. Louise skrev om alle sine overvejelser inden afgang herinde på Freeliving. Det kan du læse om her.

Louise deler op- og nedture og giver gode råd i forhold til at tage skridtet og skabe minder for livet.

Hvis du har lyst til at dele din historie og din rejse, så send os en mail på info@freeliving.dk – så kan du være med til at inspirere.

Tak – og hav en dejlig dag.

Kærligst Mille og Cille.

Du skal kun tage en beslutning én gang, resten er praktik.

6 tanker om “Månedens medlem – Louise i Montreal

 1. Line Willum Petersen siger:

  Tak Louise for det indlæg, det var rigtig dejligt at høre om dine erfaringer med at flytte og tage så stort et spring med hele din familie. Og virkelig rart med din opfordring om, aldrig at lade børn være en grund til ikke at tage afsted. Den tager jeg til mig 🙂

  • Cille Rosentoft siger:

   Tak, Line, fordi du giver dig tid til at svare Louise. Jeg håber hun ser din besked. Det er præcis det her, vi ønsker skal ske; At I inspirerer hinanden. Hav en dejlig dag. Kh Cille

  • Louise Fuglsang Johansen siger:

   Hej Line, jeg havde slet ikke set din besked…undskyld unskskyld 🙂 Jeg tænker at man skal være meget skarp på ikke at komme til at bruge børnene som en hvilepude for ikke at komme afsted. Børn er super seje og jeg er stadig helt paf over hvor meget de alle tre er vokset mentalt på de 9 måneder vi har været afsted!

  • Louise Fuglsang Johansen siger:

   Hej Line, jeg havde slet ikke set din besked…undskyld undskyld 🙂 Jeg tænker at man skal være meget skarp på ikke at komme til at bruge børnene som en hvilepude for ikke at komme afsted. Børn er super seje og jeg er stadig helt paf over hvor meget de alle tre er vokset mentalt på de 9 måneder vi har været afsted!

 2. Brian Lyk siger:

  Tak for din fortælling Louise – dejligt at få lov til at sidde og dagdrømme 🙂

  • Louise Fuglsang Johansen siger:

   Ja, det er vidunderligt at dagdrømme:-) Og der er slet ikke så langt som man tror fra at dagdrømme til at få det hele til at lykkedes:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.