Månedens medlem i Freeliving

I månedens medlem tjekker vi ind hos én af jer. Vi hører om, hvor I er på jeres rejse og I deler op- og nedture og inspirerer til at gå efter drømmen. Der er ikke noget rigtigt sted at være, hvis du har lyst til at være Månedens medlem. Du kan være, hvor du er og du kan være, hvem du er. Men du skal have lyst til at dele det med Freeliving.

I dag møder vi Signe Bennike. Hun har nemlig lige taget springet ud i en anderledes tilværelse, som de længe har drømt om. Signe har taget sin familie med til de franske alper for at stå på ski og drive et hotel.

De rejste i slut oktober, efter at corona havde udskudt planerne en del. Nu fortæller hun, hvordan de trodsede corona og rejste til Alpe d’Huez alligevel. Og det synes de at mange flere skulle gøre! De savner nemlig nogle gæster at dele oplevelsen med og skabe en fed skiferie for.

Signe blogger også om deres hverdag på https://voresalpeeventyr.dk/ . 

Deres eventyr er lige begyndt, måske kan det inspirere dig til at tage på dit eventyr!

Hvis du har lyst til at dele din historie og din rejse, så send os en mail på info@freeliving.dk – så kan du være med til at inspirere.

Tak – og hav en dejlig dag.

Kærligst Mille og Cille.

Det kan godt være det ikke blev som planlagt. Men vi har stadig vores drømme!

4 tanker om “Månedens medlem – Signe Bennike i de franske alper

  1. Anita Sundstrup Brinkmann siger:

    Jeg får sådan lyst til at give dug et kram når jeg ser videoen – i er så seje som familie. Det kan virkelig noget, at turde satse og tro på sin drøm og særligt i Covid-tider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.