Mille Sjøgren

Digital nomade, vo – artist, journalist, foredragsholder.

50 jobs som digital nomade

Velkommen til vores mini-guide, der handler om 50 jobs, du kan have med dig ud i verden, hvis du gerne vil leve som digital nomade.

For at kunne være digital nomade, skal du have en freelanceforretning. Den er du ved at skabe nu i dette kursus. Her finder du inspiration til jobs, du kan have og tage med dig ud i verden.

Som digital nomade har jeg selv arbejdet fra hele verden, og at blive digital nomade er absolut den næstbedste beslutning, jeg har truffet i mit liv. Den allerbedste er selvfølgelig at få mine unger.

Mit eget job som digital nomade består i, at jeg lægger stemme til lydproduktioner. Det har jeg gjort fra blandt andet Laos, Spanien, Canada, Panama, Costa Rica, Sydkorea, Thailand, Vietnam og Lombok, og så har jeg skrevet artikler til forskellige medier fra Japan, USA, Cuba, Island, Colombia og mange flere lande.

Lyder det ikke fedt? Det synes jeg selv, det gør. Det fedeste ved det hele er dog, at du også kan gøre det. Hvis du vil med på eventyr, kommer her min liste over 50 jobs, som du enten kan tage direkte med ud i verden, kan tillære dig eller kan justere for at tilpasse dem en digital nomadetilværelse. Jeg håber, at nogen af dem passer til dig.

God fornøjelse!

Tænk ud af boksen

Bare fordi du er skolelærer, advokat eller revisor er det ingen hindring for, at du ikke skulle kunne arbejde fra hele verden af. Jeg har personligt mødt alle 3 typer og mange flere, der rejser og arbejder samtidigt.

Det handler om at tænke nye tanker, tænke ud af boksen og se hvordan man ellers kan undervise for eksempel. Nej du kan ikke tage din 9. klasse med (endnu), men du kan undervise de 100.000 kinesiske børn, der gerne vil lære engelsk online.

Her kan du læse hele miniguiden eller downloade den på din computer.

Skab dit eget liv – du både må og kan godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.