Sådan bliver du online freelancer – en miniguide.

Velkommen til denne miniguide, af Camilla Grøn, sådan bliver du online Freelancer.

I guiden får du masser af praktisk information om hvordan du starter ud som online freelancer.

Camilla guider dig i hvor du finder kunderne, dit salgspitc, hvad du kan sælge af viden, og hvordan du opbygger en drøngod freelanceprofil.

Den er guld værd, så sæt igang. Du downloader hele e-bogen her.

OM Camilla Grøn

Hej, jeg hedder Camilla Grøn og det er mig der har skrevet denne guide. Jeg ved, hvad jeg taler om. For jeg er selv gået fra at være arbejdsløs og på randen af bankerot i Colombia … til at tjene konsekvente måneder på 30-40.000 kr. (nogle gange 75.000 kr.) som online freelancer. Uden at have set mine kunder i øjnene en eneste gang.

Jeg havde faktisk aldrig nogensinde haft et fuldtidsjob, før jeg begyndte at freelance! (Så nej, du behøver ikke at være en ekspert for at begynde at tjene gode penge eller leve det fede liv) Jeg var (næsten) helt nyudklækket fra uni, da jeg kom i tanke om, at jeg engang selv havde hyret en freelance-oversætter på mit studiejob.

“Hvis jeg kan hyre en fremmed freelancer på nettet – Hvorfor skulle andre så ikke
også kunne hyre mig?”

11 tanker om “Miniguide – Sådan bliver du online Freelancer

 1. Anita Sundstrup Brinkmann siger:

  Altså hvor spændende – jeg kan ikke lykkedes med at downloade guiden. Er det kun mig? 😉

 2. Mille Sjøgren siger:

  Det kan i nu – der var sat begrænsning på, og den var allerede blevet brugt. Men dejligt at der er efterspørgsel på vores stof. 🙂 Sæt i gang.

 3. Mille Sjøgren siger:

  Link har drillet – og drillet – og drillet.

  Men nu er det fikset – det lover jeg:)

 4. Sarah Emily Wenzel-Arnberg siger:

  Nej hvor dejligt!!! Jeg er igennem de første par sider – som jeg egentlig ikke havde tid til at læse, men hvem kan stoppe med at læse noget så relevant og velskrevet!!! Tak Camilla! 🙂

 5. Mille Sjøgren siger:

  Ja det er mega godt ikke. 🙂 Sara.h lægger du ikke et billede på din profil?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.