Ugens indspark med Cille og Mille

Ugens indspark er en tilbagevendende feature, hvor vi giver dig stjernedrys, hepper på dig, udfordrer dig, giver dig et los i rumpetten eller inspirerer dig med forskellige emner, som vi tager op og diskuterer.

I dag handler det om noget grimt – nemlig jalousi.

Du kender måske følelsen af at blive jaloux på andre, når de rykker på deres drømme. Måske gider du ikke like deres opslag, eller du bliver sur på både dem og dig selv over at du ikke kommer i gang.

Det er ikke en sjov følelse, derfor sætter vi fokus på den i dag i ugens indspark.

Lyt med og bliv inspireret og find ud af hvad du gør med den jalousi.

Kærligst Mille & Cille.

Ps. Udgaven findes også i en podcast – sejt ikke?

Dem der får succes, er dem der går i gang.

3 tanker om “Misundelse og Jalousi over andres succes – Ugens indspark

 1. Lone Dalgaard siger:

  Apropos at bruge tid på andre, kan jeg huske et Cafe besøg med Cille i sommer, hvor jeg fik spurgt til ALT om sejlturen og kom hjem med fede tips, forum og svar på alverdens spørgsmål. Tak for det;-)

  • Cille Rosentoft siger:

   Kære Lone, Ja den dag kan jeg også godt huske. Det var dejligt at snakke og kunne hjælpe dig. Og lige nu står du midt i det!! Wow. Kh Cille

 2. Marie Tarpgaard siger:

  Så fint et emne at tage fat på, det her med at kunne unde andre noget og have en overbevisning om, at der er nok til alle. Måske lidt ordkløveri, men for mig er der en forskel på jalousi og misundelse. Jalousi forbinder jeg med at være bange for at miste noget, hvor misundelsen mere går på ikke at kunne unde nogen andre noget, enten fordi man ikke synes de fortjener det eller fordi man gerne ville det var én selv der var i de sko. Et helt fantastisk ord, nok et hjemmelavet ét af slagsen :), jeg selv er ret vild med er “plusundelse”. Det der netop går op for én, når man holder spejlet op for sig selv og opdager, det er jo fordi jeg også gerne vil det der eller drømmer om at have modet til at ændre på nogle ting osv. Jeg er mega plusundelig på jeres livsstil begge to og mange andre her Freesomes og derfor er jeg jo også med her i Freeliving. Det er super inspirerende og motiverende. Tak for jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.