Mød stifteren af Roccamore Frederikke Antonie Schmidt

I dag får du guf med guf på, når du møder denne vilde ildsjæl Frederikke, der har skabt Roccamore, et skobrand, du rent faktisk kan gå i.

Roccamore er egentlig ikke startet for at hjælpe kvinder med at se bedre ud, men i virkeligheden er det startet i TRODS. Dog er Frederikke glad for at hun har lavet en sko, der får os til at shine.

Frederikke fik af vide, at hun ikke kunne klare at skabe Roccamore alene, på sin uddannelse. Hun havde flere teser om, hvordan hendes forretning skulle være, (som var meget nytænkende) men hun fik virkelig dårlig karakter og ingen troede på hende.

‘Derfor lavede jeg en kickstarter kampagne, for at vise ham, at det kunne jeg fandme godt’ 

Så købte folk sko, som jeg ikke havde lavet endnu, men så måtte jeg jo lave dem, da de begyndte at ville have dem. Også var jeg ligesom i gang.

Frederikke bruger også ambassadører, hvor jeg blandt andet selv er en af dem. Jeg har mine helt egne sko, opkaldt efter mig. Millie hedder de. Det er så smart en måde, at drive forretning på,  og jeg håber det kan inspirerer dig i din markedsføring, for det er ret unikt det Frederikke gør.

Frederikke fortæller også om, at hun gik ned med stress, måtte sadle om, få skabt sin forretning på ny, flytte produktionen til Italien fra Spanien og hvordan hun bruger medierne til at få sine budskaber ud.

Hun tror på, at det er godt at starte med en naivitet, for jo mere vi ved, jo mere frygtindgydende er det. Også kommer ingen i gang.

Du kan se mere til frederikke, og hendes sko her.

Ps. Udgaven findes også i en podcast – sejt ikke?

Folk har sagt til mig, du har kun skabt så vild en forretning, fordi du ikke har børn. 

2 tanker om “Mød seje Iværksætter Frederikke Antonie Schmidt fra Roccamore

  1. Anja Robanke siger:

    Tak for denne her. Super inspirerende og fedt hvor langt du er kommet! Fed historie og dejligt at høre om din rejse og læring 🤩😁

  2. Mille Sjøgren siger:

    Tak Anja – kan jeg få dig til at skrive det på vores facebook og insta også? Ville vi sætte pris på. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.