Opgør med 9-17. Morten dal indvier dig i fremtidens arbejdsmarked og digitale trends

I denne video vil du blive voldsomt inspireret af, hvordan Morten Dal ser på arbejdsmarkedet. Han har arbejdet med digitale trends i mange år, og lige p.t. er han ansat hos Microsoft; men i denne video udtaler han sig som privatperson.

Vi taler om et opgør med det traditionelle, om hvordan arbejdslivet bliver mere og mere fleksibelt for mange flere mennesker i fremtiden.

Hvad er det teknologien har gjort ved den måde vi arbejder på? Vi ser på aktuelle firmaer og trends, der arbejder med 4 dages arbejdsuger, ingen mødetider og hvordan freelancere vinder frem.

Lyt med og få en forståelse for hvordan du kommer til at arbejde i en meget nær fremtid. Og glæd dig, for den er både menneskelig bæredygtig og du kommer til at styre dit eget liv.

Måske tænker du, det ligger langt ude i fremtiden, men nogle gange kan det være svært at forestille sig hvordan fremtiden egentlig bliver. Hvis nogen havde sagt til dig for 20 år siden: ‘Om 20 år har du hele verden i din hånd, bogstaveligt talt’, havde du så troet på dem?

Først kom fleksibiliteten til de digitale jobs, men nu ser vi hvordan det også bliver indført i produktionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.