Fra dengang båden var vores hjem og badetøjet vores arbejdsuniform.

Vi lavede en u-vending i vores liv

I 2016 besluttede Cille og Christian at sælge deres lejlighed, bil, alt hvad de ejede, sige deres jobs op og tage deres 3 børn ud af skolen, for i stedet at købe en sejlbåd og tage på eventyr.

Da de kom hjem to år efter, havde de ikke kun lært verden bedre at kende, men også sig selv, og livet i andedammen bliver aldrig det samme igen.

Der måtte være mere i livet

Vi tog en beslutning om at gøre noget andet, fordi det liv vi levede, ikke var vores bedste liv. Der måtte være mere end madpakker, travlhed, regnvejr, savn og mangel på tid. Vi solgte alt, fordi vi troede på at vi kunne skabe en anden slags liv. At vi kunne finde tiden og hinanden, hvis vi bare besluttede os for at ændre rammerne.

Det betød, at vi tog hul på en rejse og et eventyr, som ændrede os for altid. Det betød også, at det ind imellem var meget hårdt! Jeg savnede og jeg fortrød. Jeg arbejdede en masse med sig selv og lærte langsomt at favne tiden og tankerne.

Udover en masse oplevelser, vigtig nærhed og bunker af tid, fik vi også en lille bådbaby med os hjem. Han er født i Caribien, han er kridhvid og rødhåret og han aner ikke hvilken historie han bærer på. Indenfor de næste par år, skal han se den lille ø, hvor han kom til verden. Han skal mærke det Atlanterhav, som han krydsede, da han var 2 måneder gammel og vi skal alle sammen skabe nye eventyr.

Næste gang er jeg sikker på, at eventyret bliver et andet. Jeg er helt sikker på, at det bliver vildt og fantastisk – og hårdt.

Lyt med i denne podcast, som er optaget et par måneder efter vi var kommet hjem fra eventyr.

Og hvis du vil høre flere historier om mennesker, der har lavet en u-vending, skal du bare hoppe herind U-VENDINGER

Kærlig hilsen

Cille

Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">Indsættelse af medie" style="font-size: 14px; width: 95%; height: 80px;" onfocus="this.select();">

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.