Får du trukket alle dine udgifter fra?

De næste 2 uger er der hjælp at hente til alle dine spørgsmål om regnskab og økonomi. Vi har nemlig fået regnskabsninjaen Nina Grove til at forklare det så simpelt som muligt.

I dag fortæller Nina Grove om, hvor meget det faktisk koster dig, når du glemmer den der kvittering nede i forretningen, for et beløb som ellers kunne blive bogført.

Så kan det godt være det er små beløb, der er tale om, men i det lange løb kan det godt betale sig at få styr på alle virksomhedsudgifterne.

Brug de næste 5 minutter og lyt til Ninas video, hvor hun giver et eksempel på, hvordan regnskabet for eksempel kunne se ud.

Nina har selv været selvstændig siden 1998! Så hun taler altså af erfaring. Nu kalder hun sig ‘Money mindset mentor’, og hjælper soloselvstændige til at blive en holistisk business boss, så selv økonomien fylder dig med positiv energi.

Nina laver blandt andet online kurser i at blive din egen regnskabsninja. Det koster 239,’ ekskl. moms pr. måned og som medlem af Freeliving kan du få de første to måneder for en måneds pris, hvis du bruger koden: “freeliving”. Du kan læse mere om kurset her.

Kærligst Mille og Cille.

Husk at få kvitteringer når du er ude og husk at få dem bogført, det kan give mange penge lige ned i lommen!

En tanke om “Privatudgift vs virksomhedsudgit – Regnskabsninja Nina Grove guider dig

  1. Anne Myrup Frost siger:

    Hej Nina

    Jeg er utrolig dårlig til matematik og tal, så det kan godt være, du har forklaret det så pædagogisk som muligt, men der er stadig noget, jeg ikke forstår. Hvordan kan min udgift pludselig være en indtægt? Du siger, at den reelle udgift på 80 kr., efter man har fratrukket moms, kan trækkes fra som en indtægt på 80 kr. Hvordan trækkes fra, og hvordan bliver en udgift til en indtægt?

    Håber, du kan forstå mit spørgsmål 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.