Rejseklinikken

Når beslutningen om at tage på eventyr ude i den store verden er taget, er der mange praktiske spørgsmål, der melder sig. Allerøverst på vores liste over vigtig forberedelse, stod vaccinationer. For hvordan kan man sikre sig selv og sin familie bedst muligt, når man rejser til lande, hvor der findes sygdomme, som vores kroppe og immunforsvar ikke kender? Det er ikke ligegyldigt, hvilken rådgivning du får. Og det er ikke ligegyldigt, hvilke sygdomme du beskytter dig imod. Du skal selvfølgelig kunne rejse med visheden om, at både du – og din familie – er beskyttet mod potentielle farer.

Det var udgangspunktet for min samtale med Rejseklinikken, da vi skulle udvikle vores samarbejde her til Freeliving. Vi ønskede at få en generel anbefaling, som vi kunne give videre til jer. Rejseklinikken er eksperter på området. De er opdaterede på nyeste viden og sygdomsudbrud. Netop på grund af deres erfaring og viden, rådgiver de ikke generelt.

For som de så rigtigt siger, ‘findes der ikke generelle rejser’. Vi rejser alle forskelligt, vi opsøger lokalsamfund i større eller mindre grad, vores rejser kan ændre sig undervejs, så vi pludselig nærmer os grænseområder til malariarisiko, vi kan være særligt udsatte på grund af kroniske sygdomme, rejse med småbørn eller på andre måder have forudsætninger, der skal tænkes med i forberedelsen af rejsen.

Vi rejser alle forskelligt, vi opsøger lokalsamfund i større eller mindre grad, vores rejser kan ændre sig undervejs, så vi pludselig nærmer os grænseområder til malariarisiko.

Tænk det ind i din planlægning

Det er selvfølgelig derfor, at vi har indgået aftale om samarbejde med Rejseklinikken. De ved hvad de laver og vi tør trygt at sende jer til dem.

De udtrykker det selv så godt:

‘Hos os er en konsultation i Rejseklinikken, meget mere end blot et stik i armen! ​At rejse til fjerne lande kan kræve mere end blot en række udlandsvaccinationer, hvis du vil undgå at blive smittet med en sygdom. Du kan undgå mange kedelige og i nogle tilfælde alvorlige situationer, hvis du ved lidt mere om risikofaktorer på dit rejsemål og tager nogle flere forholdsregler, når du er afsted. ​ Hos Rejseklinikken lægger vi stor vægt på at rådgive dig individuelt om dit specifikke rejsemål – så du får en god tur uden problemer.’

Tænk det ind i din planlægning og book en rådgivning hos dem. Som medlem hos os, får du 10% i rabat – book din rådgivning og dine vaccinationer via vores fordelsside.

Hvis du har spørgsmål til Rejseklinikkens eksperter, som du tænker vil gavne flere end dig selv, kan du sende det til info@freeliving.dk, så skal vi nok sørge for at formidle det videre og dele deres svar med alle jer herinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.