Rejsekrivekursus🔥

Når du nu alligevel er der ude i verden, hvorfor så ikke skrive artikler, som du kan afsætte til medier og tjene penge på dine eventyr? Vi har gjort det i årevis til en række af landets store aviser og blade. I dette kursus guider vi dig igennem, hvordan du skriver en rejseartikel og afsætter den. 

Brænder du for at sælge dine rejseartikler og blive betalt for det?

Vi garanterer, at du med din investering på 1500 kroner i dette skrivekursus får tjent pengene hjem 2 gange, når du sælger din første artikel.

Du lærer at skrive artikler, afsætte dem og tjene penge på dem i dette skrivekursus. Igen og igen.

Tag kurset, se videoerne igennem, og øv dig, så er de 1500 kroner tjent hjem lynhurtigt.  Det tør vi godt garantere, for vi har gjort det mange gange.

Få 1 års adgang til Freeliving artikler, inspiration og guides om hvordan du tjener penge på dine rejseartikler og bliv bedre til at skrive.

 

Køb dit REJSEskrivekursus her
At skrive godt er en af nøglerne til at skabe et freelanceliv og et liv med mere frihed. Tænk, hvis du kunne skrive rejseartikler og blive betalt for det?
I dette rejse-skrivekursus guider vi dig kærligt igennem 4 moduler til at blive bedre til at få fingrende til at danse over tastaturet og lade dine ord lande lækkert på skærmen. 🔥

35% af danskerne er allerede freelancere, og der kommer flere til hver eneste dag. Skal du være på forkant med fremtidens arbejdsmarked?

95% af Freelivings medlemmer har fået nye og bedre tanker om, hvad et arbejdsliv kan være.

Det her får du i rejseskrivekurset: 

Skriv så det sælger: Et kursus i 4 moduler, der løfter dine skriveevner og gør dig i stand til at skrive dine egen rejseartikler På kurset får du de kompetencer, der skal til, for at du kan skrive rejseartikler fra start til slut. 

  • Modul 1: Boost din inspiration og lær at skrive, så vi kan smage, dufte og mærke den destination du skriver om. Du får øvelser til dette.
  • Modul 2: Hvordan finder du din egen stemme? Du skal skrive som dig selv, det er du nemlig den bedste til og det sælger!
  • Modul 3: Lav en fed indledning og afslutning, så du fanger din læser fra start til slut. Du får masser af eksempler på, hvordan du gør.
  • Modul 4: Skab struktur i din tekst og skriv en rubrik, en underrubrik, mellemrubrikker og faktaboks, så din rejseartikel bliver færdig og snart kan lave penge til dig.

Sådan skriver du en rejseartikel og tjener penge på den

Det næste du møder er en video med Kristian Sjøgren, der fortæller dig, hvordan han skriver rejseartikler, og hvad du skal gøre for at komme i betragtning til de forskellige medier. Videoen hedder: Sådan skriver du en rejseartikel og tjener penge på den

Skriv skarpt – journalistens seks bedste råd til at skrive bedre tekster

Derefter læser du: Sådan skriver du skarpt: Journalistens seks bedste råd til at skrive bedre tekster, hvor Kristian kommer med gode brugbare eksempler på, hvordan din pen bliver skarpere.

Bliv ekspert og god til at skrive

Derefter ser du videoen med Mille og Kristian: Sådan bliver du ekspert på dit felt og god til at skrive. Videoen handler om, hvad der skal til for at blive ekspert.

Hold dig fra floskler og fraser

I videoen med Kristian Sjøgren opdagede du nok, han sagde. ‘Hold dig fra floskler og fraser i din tekst’. Det uddyber Mille i denne tekst, samt kommer med eksempler og forklaringer på, hvorfor du ikke skal bruge for mange floskler i dine rejseartikler.

Bliv inspireret af rejseartikler der virker

Det sidste du kan gøre for at blive en endnu bedre skribent, er at du skal læse en masse rejseartikler. Vi har givet dig fire eksempler på rejseartikler, der alle har været publiceret. Her kan du også finde mange af de greb, som du finder i kurset.

Blandt andet: Show it don’t tell it, som er altafgørende, når du skriver.

  • På afveje i Tuk Tuk i Sri Lanka
  • Kom med dybt inde mellem Montenegros Durmitor-bjerge
  • Følg ikke samfundsnormen 
  • Kanotur på floden som John Denver sang om.

God fornøjelse! Vi glæder os til at se dit navn i bylines i medierne fremover.

Denne skrivepakke er til dig, der har en viden og gerne vil tjene penge på at formidle den viden – men som endnu ikke er kommet i gang med at skrive artikler. Det kommer du i gang med, når du gennemført kurset, ladet dig inspirere –  og øvet dig.

 

Lad mig komme i gang med rejseskrivekurset

Har du spørgsmål til kurset? 

Så send os gerne en mail, så skal vi nok svare dig så hurtigt som muligt.

Brug formularen her til højre.

KH Mille og Cille