Hvordan forholder det sig, når jeg eller en ansat rejser i forbindelse med virksomheden?

Det kan jo ske at man skal rejse i business-regi, især når man er medlem af Freeliving og elsker at rejse 😉 Men også her skal man være opmærksom på regnskabet, for der er forskellige regler alt efter om du er en enkeltmandsvirksomhed eller har flere ansatte og hvor stor din indtægt er.

Regnskabsninja Nina Grove guider dig i denne video til, hvilke regler der gør sig gældende.

Du skal især være opmærksom, hvis det kun er dig i din virksomhed, altså kun dig der skal ud og rejse. Der kan Skat nemlig stille spørgsmålstegn ved, hvorvidt denne rejse faktisk er nødvendig for din virksomhed eller kun for personlig glæde.

Inspirationsture kræver for eksempel en vis indtægt før skat vil lade det gælde.

Nina forklarer hvilke udgifter du kan trække fra, hvis du skal rejse for eksempel til kundemøder eller messer.

Nina har selv været selvstændig siden 1998! Så hun taler altså af erfaring. Nu kalder hun sig ‘Money mindset mentor’, og hjælper soloselvstændige til at blive en holistisk business boss, så selv økonomien fylder dig med positiv energi.

Nina laver blandt andet online kurser i at blive din egen regnskabsninja. Det koster 239,’ ekskl. moms pr. måned og som medlem af Freeliving kan du få de første to måneder for en måneds pris, hvis du bruger koden: “freeliving”. Du kan læse mere om kurset her.

Kærligst Mille og Cille.

Har du en stor indtægt kan du også tillade dig mere på udgiftssiden

En tanke om “Rejseudgifter i din virksomhed – Regnskabsninja Nina Grove guider dig

  1. Line Jacobsen siger:

    Hej. Hvis man er i udlandet og rejser rundt som digital nomade (for egen regning) kan man så trække udgifter fra for co-working spaces?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.