Sådan bliver du ekspert på dit felt

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kræver nogle år at blive ekspert på sit felt, men det betyder ikke, at man ikke allerede kan begynde at øve sig i dag. For jo mere du øver dig, og ikke mindst udfordrer for eksempel din pen, jo hurtigere vil du blive ekspert på dit område.

Mille og Kristian deler her deres allerbedste råd til at blive bedre til at skrive og speake.

I denne video får du konkrete råd og tips til, hvordan du bliver ekspert på dit område. Det er en måde at sikre dig, at der altid er kunder til dig både i dag og i fremtiden. For kunderne vil have den bedste. Sådan er det. Det ved vi efter mange år i freelance-gamet.

I videoen får du brugbare hands on værktøjer, du kan implementere i din egen skrivevirksomhed.

Du får også viden om, hvorfor du skal blive ved med at dygtiggøre dig og holde dig på toppen, og selvfølgelig hvordan du gør det!

Se med og bliv den bedste! Igen og igen…

Kristian fortæller om, hvordan han er blevet så dygtig og hurtig til at skrive, som han er. Han lever af at skrive bøger, rejseartikler og videnskabelige artikler. Så er det noget du brænder for, så skal du se med.

Kristian fortæller desuden om at have skrevet 5 bøger på 6 måneder i videoen. Hele den proces, kan du følge som premium medlem af Freeliving.dk

 klik her, hvis du er medlem. 

God fornøjelse.

2 tanker om “Sådan bliver du ekspert på dit felt og bliver god til at skrive

  1. Sonja Hovmand Steffensen siger:

    Super fedt indlæg. Dejligt at vide, at man ikke behøver at være ekspert fra starten og at det er helt normalt at klumpe lidt rundt, når man øver sig på noget nyt.
    Tak for den indsigt. 🙏Namasté🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.