Webdesigner Camilla Krath guider dig til at optimere din business med en lækker DIY hjemmeside

Giver du også op på forhånd ved tanken om at skulle designe en webside helt alene?

Frygt ej, Camilla Krath introducerer i denne 1-times workshop vigtige værktøjer du kan tilgå gratis og nemt, så du uden teknisk kunnen, kan skabe en professionel hjemmeside på kun 10 dage.

Det er ikke bare endnu en guide eller online kursus, der efterlader dig med nødvendigheden af at skulle have brug for at købe mere. Ved afslutningen af dette kursus kan du lancere din hjemmeside!

Spørgsmålet er bare, er du parat til endelig at komme i mål?

Camilla Krath er Webdesigner og Online Business Platforms Strategi Mentor.

“Jeg hjælper primært kvindelige iværksættere med at skabe synlighed og salg online igennem design og opsætning af forskellige strategiske platforme, der netop passer unikt til deres virksomhed. På den måde kan de sætte fokus på det, de laver i deres virksomhed, og vide at deres online del af virksomheden kører automatisk, og altid er i direkte tråd, med den de er som mennesker, deres virksomhed og den målgruppe, de henvender sig til. “

Hør Camilla guide dig til sales funnels, side opsætning, tekster, layout, branding og værktøjer, du nemt kan bruge lige nu og her, så du kan komme i gang med din unikke hjemmeside og få kunder fra dag 1.

Hvis du vil have lidt mere guidance fra en, der har gået vejen selv, kan du komme med på Camilla Kraths kursus: Supersælgende Webdesign, som du kan læse meget mere om HER.

Som medlem hos Freeliving får du 30% rabat ved at bruge koden: FREELIVING.

Så sæt dig godt til rette, lav en kop kaffe og brug den næste time på at suge til dig og gå fra nul til lancering på den mest behagelige måde.

God fornøjelse.

Kærlig hilsen

Mille og Cille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.