Skrivekursus – skriv dig til frihed🔥

Et skrivekursus i 4 moduler.  Skrivekurset er lavet  til dig, der ikke længere gider at sidde og glo ind i en blank skærm. Det er skrevet til dig, der er træt af at have så mange ord i hovedet – men ikke på skærmen. Det er skrevet til dig, der har brug for hjælp til at skabe struktur. Det er skrevet til dig, der mangler et kursus og en kærlig (men bestemt) hånd, der guider dig igennem din skriveproces. Det er skrevet til dig, der gerne vil skrive en færdig tekst og have redskaber til at øve dig, så du ikke længere skal spilde en masse frustrerende tid på at slå dig selv i hovedet. 

Kurset koster kun 499. 

Køb dit skrivekursus her
At skrive godt er en af nøglerne til at skabe et freelanceliv og et liv med mere frihed. Tænk, hvis du kunne skrive tekster og blive betalt for det?
I dette skrivekursus guider vi dig kærligt igennem 4 moduler til at blive bedre til at få fingrende til at danse over tastaturet og lade dine ord lande lækkert på skærmen. 🔥

35% af danskerne er allerede freelancere, og der kommer flere til hver eneste dag. Skal du være på forkant med fremtidens arbejdsmarked?

95% af Freelivings medlemmer har fået nye og bedre tanker om, hvad et arbejdsliv kan være.

Det her får du i Skrivekurset: Skriv dig til frihed

Skriv dig til frihed – et kursus i 4 moduler, der løfter dine skriveevner og gør dig i stand til at skrive dine egen tekster. På kurset får du de kompetencer, der skal til, for at du kan skrive tekster fra start til slut. 

  • Modul 1: Skriv dig ud af blokeringen

  • Skriv dig ud af blokeringen. I dette modul handler det om at komme i gang. Du får øvelser, som skal hjælpe dig til at vinde over den tomme skærm – og fylde den med ord og bogstaver.
  • Modul 2: Find din egen stemme 

  • Find din egen stemme. Du skal ikke skrive som alle mulige andre. Du skal skrive som dig. Det er du nemlig bedst til.
  • Modul 3: Skab struktur i dine tekster

  • Skab struktur i dine tekster. Du har nu fået ordene ud af hovedet og skal have hjælp til at ordne dem. 
  • Modul 4: Den gode indledning og afslutning

  • Du skal nu i gang med 4. modul, hvor du får hjælp til at skrive den skarpe indledning og den afslutning, som får din læser til at hoppe og danse. Du får en masse eksempler, som du frit kan plukke fra.
Lad mig komme i gang med skrivekurset

Har du spørgsmål til kurset? 

Så send os gerne en mail, så skal vi nok svare dig så hurtigt som muligt.

Brug formularen her til højre.

KH Mille og Cille