Ugens Indspark med Cille og Mille

Ugens indspark er en tilbagevendende feature, hvor vi giver dig stjernedrys, hepper på dig, udfordrer dig, giver dig et los i rumpetten eller inspirerer dig med forskellige emner, som vi tager op og diskuterer.

I dag handler det om at gøre det, du skal gøre, mens du stadig kan. Vi går ikke ind for dommedagsprofetier, men nogen gange skal vi altså huske på, at der kommer måske et tidspunkt, hvor du ikke længere kan det, du troede du skulle.

Du ved bare ikke, hvad der sker i fremtiden, om du bliver syg, skilt, får et nyt job, en i din familie bliver syg, eller du får konstateret slidgigt i din storetå.

Mille er løber, og har lige fået konstateret slidgigt i hendes storetå, og fik beskeden ‘Du skal ikke løbe’.

Mille er selvfølgelig ikke et menneske, der lader sig stoppe af sådanne beskeder, men finder smuthuller, så livet alligevel kan leves bedst muligt og med det hun elsker.

Men lad hendes storetå, være din reminder på at FÅ GJORT DET DU SKAL IMENS DU KAN.

Hvis I vil hjælpe os til at blive endnu større, så spred budskabet i jeres netværk, og I er altid velkommen til at give koden Freeliving, så jeres venner kan få en måned gratis.

Go mandag.

Den findes også i podcast – sejt ikke?

Kærligst Mille og Cille.

Du ved bare ikke, hvad der sker i fremtiden, derfor gør det du skal nu.

En tanke om “Spring ud som Freelancer mens du kan – på trods af en øm storetå – Ugens indspark

  1. Anja Gissel siger:

    Uh altså endnu en gang får jeg lige et los i rumpetten 😀 Har i et stykke tid haft det lidt svært med den her illustrator drøm, samtidig med at jeg skal skrive et utal af ansøgninger og møde på jobcenter og bla bla bla. Jeg er nu ikke gået helt i stå, har tilmeldt mig og følger et online kursus i at tegne 🙂 men fik da lige et wake up call. Så jeg siger Tusind tak for lige at komme lidt benzin på bålet så flammen ikke går ud 🙂 Det er jo det Freeliving også kan, holde én til ilden 😉 Elsker simpelhen at være med her. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.