Mille Sjøgren
Stifter af Freeliving, digital nomade og ude på ballade.

Jeg har eventyr i mine gener, og derfor har jeg rejst i store dele af verden med min familie, hvor vores hverdag har foregået.

Eventyr i mine gener

Første gang jeg rejste alene ud i verden, var jeg 11 år gammel. Jeg boede hos en fransk familie i 3 uger i Sydfrankrig. Det var ikke specielt sjovt, da jeg hverken talte fransk eller engelsk på daværende tidspunkt, og ægteparret jeg boede hos, var ved at blive skilt, men det lærte mig hurtigt noget om andre kulturer. Og jeg fandt ud af, at jeg var nysgerrig på, hvordan andre mennesker boede og levede.

Da jeg gik i ottende klasse, kom jeg med på et afbud til USA i en måned, med en gruppe unge mennesker fra CISV, og senere har jeg backpacket jorden rundt alene, boet i Paris og Val d’Isère i mine unge år og studeret fransk, drenge (yes det var et fag) og stået en helvedes masse på ski.

Så mødte jeg Kristian, min mand, og han havde lige så meget eventyr i blodet som mig. Vi har rejst rigtig meget i Østen sammen, både før og efter børn. Vigfus var 1 år gammel, første gang han backpackede gennem Thailand med os.

Året 2012, var dog skelsættende på alle måder.Jeg havde startet min virksomhed millespeak.dk i 2008 da jeg blev fyret i finanskrisen, og jeg arbejdede allerede hvorfra jeg ville. 

Vi sad i F. F. Ulriksgade på Østerbro i København på vores trappesten, og talte om hvordan livet ellers kunne leves. Pludselig kunne vi begge mærke det. Vi skal sgu prøve noget andet. Et andet liv. Og det vilde var, vi kunne jo bare tage vores arbejde med.

Nu er vi i 2020 og vi har rejst verden rundt sammen, boet en årrække i Spanien og har backpacken fuld af eventyr.

Det jeg har lært allermest er:

  • Alt er muligt, også selvom det kan se uoverskueligt ud.
  • Når du først har taget en beslutning, er resten praktik.
  • Jeg kan ikke give dig mit eventyr, du skal selv finde det.
  • Mit mindsæt har fuldstændig ændret sig.
  • Mit liv skal være sjovt, fremfor rutine.
  • Jeg vil grine højt, elskes, være upassende og være givende.