Ugens Indspark med Cille og Mille

Ugens indspark er en tilbagevendende feature, hvor vi giver dig stjernedrys, hepper på dig, udfordrer dig, giver dig et los i rumpetten eller inspirerer dig med forskellige emner, som vi tager op og diskuterer.

I dag handler det om at du kun har et liv.

Vi ved godt du ved det, og at det er en kæmpe klicheé, men det er sgu trist at se på, at så mange alligevel vælger at leve, som har de flere.

I dag får du masser af energi, et velkommen tilbage efter 6 ugers frihed og eventyr og et ordentlig røvspark i ugens indspark.

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@freeliving.dk med emner, du gerne vil have os til at tale om.

Kærligst Mille og Cille.

Du skal kun tage en beslutning én gang, resten er praktik.

2 tanker om “Velkommen tilbage til hverdagen – Ugens indspark

  1. Line Willum Petersen siger:

    Fedt at I er tilbage – jeg glæder mig meget til at se/høre hvad I har til os af nye interviews, læringsvideoer, præsentationer osv. Personligt har jeg vist hørt ALT hvad I har af lydfiler herinde (hører dem mens jeg arbejder og jeg har arbejdet MEGET hele sommeren ;). For mig passer det nemlig perfekt når jeg kan lytte mens jeg arbejder, og derfor vil jeg gerne efterlyse flere inspirerende interviews med andres erfaringer og “fakta-videoer” med vidensindhold, det har jeg fået meget ud af. Faktisk så meget, at jeg nu er klar med en rimelig gennemtænkt idé til mit fremtidige virke, og nu kommer så de handlinger, der skal realisere idéerne. Det skal jeg (også) bruge jer til, så kunne jeg foreslå at man fx kunne søge på medlemmer udfra interesser/emner? Så kunne jeg måske finde ligesindede iværksættere herinde. Mange hilsner fra Line

  2. Mille Sjøgren siger:

    Fedt Line – Dejligt du har lyttede og set en masse, og jeg er glad for at du rykker. Der kommer masser af inspirerende mennesker og interviews og fakta videoer i den kommende tid. 🙂 Du kan godt søge på medlemmer, og jeg tjekker lige om man kan søge på interesser også. 🙂 Men vi er ved at lave en buddy ordning, som vi vil faciliterer, hvis der er interesse. 🙂 Fedt du byder ind. TAK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.