Ugens Indspark med Cille og Mille

Ugens indspark er en tilbagevendende feature, hvor vi giver dig stjernedrys, hepper på dig, udfordrer dig, giver dig et los i rumpetten eller inspirerer dig med forskellige emner, som vi tager op og diskuterer.

I dag handler det om, hvad vi har opdaget hen over sommeren. Cille for eksempel har fået den vildeste aha oplevelse, og må nu igen igang med et nyt eventyr.

Vi taler om at eventyret ikke dumper ind af postkassen, rollemodeller, og frygt for fremtiden og så giver vi dig et ordentlig omgang saltvandsindsprøjtning, fordi vi skal stoppe med at frygte nu.

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@freeliving.dk med emner, du gerne vil have os til at tale om.

Den findes også i podcast – sejt ikke?

Kærligst Mille og Cille.

Man må spørge sig selv, hvordan vil jeg være i denne her verden?

4 tanker om “Frygt, Eventyr og Rollemodeller – Ugens indspark

  1. Anne Stald Møllmann siger:

    Tak for fed video! Lige nu er eventyr for mig at skabe min forretning, så jeg selv er boss over mit liv. Især øver jeg mig i, at nyde processen som det eventyr, det er. Hvilket godt kan være en udfordring for En type som mig, der i den grad er trænet i at jagte resultat frem for proces😬 kan dig mærke, at jeg bliver bedre og bedre til det😎

  2. Marianne Vesterager siger:

    Jeg er så enig Mille! Danskere er møg småborgerlige! Og kan næsten ikke være i alternative valg. Men du stiller et vigtigt dillema, hvad gør man som familie når trivsel og behov i en familie ikke rimer!? Og mor keder sig? Jeg er med på de oplagte svar. Så måske er det bare en Spejling😅 og enighed. Min begrænsing er ikke frygt det er mine børns behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.